Покажи още...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
properties
Категории

Жилищна сграда гаражи паркоместа кв.Витоша

Описание на сградата

Жилищна сграда с Акт 16 разположена в тихата и предпочитана част за живеене на кв. Витоша, район Студентски Град, между улиците ‘Проф. Христо Вакарелски’ и „ул.21-ви век”, в непосредствена близост до посолствата. Сградата се намира в близост до две големи пътни артерии бул. ‘Симеоновско шосе’ и бул. ‘Г. М. Димитров’.

Допълнителна информация

Жилищна сграда разположена в тихата и предпочитана част за живеене на кв. Витоша, район Студентски Град, между улиците ‘Проф. Христо Вакарелски’ и „ул.21-ви  век”, в непосредствена близост до посолствата. Сградата се намира в близост до две големи пътни артерии бул. ‘Симеоновско шосе’ и бул. ‘Г. М. Димитров’. Това осигурява бърз достъп до центъра, околовръстен път, а от там и до всички точки на града. Жилищата в продажба са двустайни и тристайни. Жилищата са проектирани с функционални разпределения. Елегантна архитектурна визия, съчетана със специфични архитектурни елементи, декоративни цветни шпакловки, облицовки от HPL и Еталбонд, каменна облицовка. За осигуряването на необходимата зеленина са предвидени тревни площи около сградата с висока и ниска декоративна растителност, много цветя и дървета, паркова зона с алеи и кът за отдих с места за сядане. В района е добре организиран градският транспорт, като в близост минават автобусните линиите: 94, 102, 280, 294 и 413, които се пресичат и с линиите на метрополитена. Близостта на големите вериги магазини като Фантастико, Билла, Лидл, повишават качеството на живот. Също така в непосредствена близост са клонове на банки, ресторанти, кафенета, офиси на мобилни оператори. В района има поликлиника, детски градини и учебни заведения. Разположението на сградата предлага всичко, което поискате за уюта, сигурността и свободното време на цялото Ви семейство. Едно чудесно място за живеене с всички необходими удобства.

При интерес от Ваша страна се свържете с отдел продажби на тел: 0886114101  за да Ви окажат пълна подкрепа и съдействие при избора на най-подходящия за Вас имот.

Технически данни и информация
Местоположение

Имоти

Цена: 190900 EUR

Град: София

Квартал: Витоша

Отопление: Локално отопление

Строителство: Тухла

Площ: 106 м²

Цена: 126600 EUR

Град: София

Квартал: Витоша

Отопление: Газ

Строителство: Тухла

Площ: 100 м²

Цена: 110600 EUR

Град: София

Квартал: Витоша

Отопление: Газ

Строителство: Тухла

Площ: 63 м²