Покажи още...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
properties
Категории

Затворен жилищен комплекс кв.Витоша София

Жилищен комплекс с СПА комплекс и басейн
Описание на сградата

Жилищен комплекс
Затворен жилищен комплекс, който дава възможност на обитателите си да живеят в една сигурна и подредена среда.Да живеят в тишина, спокойствие и сигурност.Да живеят в хармония с природата и зеленината. Прецизност при проектирането, строителството и подбора на най-добрите изпълнители на

Допълнителна информация

Жилищен комплекс, който дава възможност на обитателите си да живеят в една сигурна и подредена среда.Да живеят в тишина, спокойствие  и сигурност.Да живеят в хармония с природата и зеленината. Прецизност при проектирането, строителството и подбора на най-добрите изпълнители на отделните строително-монтажни работи.Състои се от 4 входа, достъпът до които е възможен само през централен вход с голямо и уютно лоби и портиер. Сигурността на живущите е основен приоритет. Достъпът на външните лица е контролиран чрез постоянно видеонаблюдение и съвременни охранителни методи, както и портиер. Входната врата към паркинга ще гарантира сигурността на паркоместата във вътрешния двор. На разположение на живущите е богато озеленения вътрешен двор, който предлага убежище от забързания ритъм на живот, с пешеходни алеи, пейки за отдих, алея за бягане и детска площадка. Бижуто е Спортният комплекс със закрит плувен басейн, салон за красота, Фреш бар, Спа център, фитнес център, зала за групови занимания, масажни помещения. Комбинацията от всичко това дава усещане за баланс и синергия между природа и домашен уют и ще ви накара да забравите напрегнатото ежедневие. Концепцията е изцяло подчинена на осигуряване на спокойствие в съвременния модерен и забързан градски живот и осигуряване на хармония се намира в кв. Витоша, граничейки с ул. Георги Райчев, по изцяло изграден нов път, с бърз достъп до бул. Симеоновоско шосе и Околовръстния път. На 15 минути от центъра на града, на 10 мин от Търговски центрове, Ринг Мол, Мол Парадайс, магазин Кауфланд, магазин Фантастико, Сити Клиник, Болница Токуда, Тенис център Малееви. В непосредствена близост е до Френския Лицей, до Британското училище, детска градина и училище ЕСПА. Студентски град е на 5 минути разстояние, където 24/7 са на разположение заведения, ресторанти, аптеки, закрити и открити зони за спорт, като Зимния дворец и парка на Националната Спортна Академия.

Допълнителни услуги и след продажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на ново закупения имот.
Безплатна консултация и съдействие за финансиране на избрания от Вас имот
Дом Консулт , чрез свои партньори – независими кредитни посредници регистрирани в БНБ предоставяме безплатна консултация и съдействие при финансиране на избрания от Вас имот.
Дом Консулт, предлага пълен пакет от консултантски, посреднически и юридически услуги
при закупуване, продажба, отдаване под наем, наемане и управление на недвижими имоти:
– Посредничество при покупка на недвижим имот
– Посредничество при продажба на недвижим имот
– Посредничество при отдаване под наем на недвижим имот
– Посредничество при наемане на недвижим имот
– Пакет услуги, свързани с управление на недвижими имоти
Юридическа защита и подготовка на документи за сделка
– Подготовка на необходимите нотариални актове и документи за удостоверяването на сделки с недвижими имоти.
– Доверително представителство на клиенти пред държавни и общински органи и институции по въпроси, свързани с придобиването на недвижими имоти.
Допълнителните услугите, които можем да предложим, включват:
Застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане.

Строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги.

Още от нови сгради

Партньори
отделните строително-монтажни работи.

Технически данни и информация

Прецизността при проектирането, строителството и подбора на най-добрите изпълнители на отделните строително-монтажни работи са водещ принцип при изграждането на комплекса.Състои се от 4 входа, достъпът до които е възможен само през централен вход с голямо и уютно лоби и портиер. Жилищата на партерния етаж са с малки дворчета, които ще Ви придадат усещането, че живеете в къща, но в една по-сигурна среда. Сигурността на живущите е основен приоритет. Достъпът на външните лица е контролиран чрез постоянно видеонаблюдение и съвременни охранителни методи, както и портиер. Входната врата към паркинга ще гарантира сигурността на паркоместата във вътрешния двор. На разположение на живущите е богато озеленения вътрешен двор, който предлага убежище от забързания ритъм на живот, с пешеходни алеи, пейки за отдих, алея за бягане и детска площадка. Бижуто е Спортният комплекс със закрит плувен басейн, салон за красота, Фреш бар, Спа център, фитнес център, зала за групови занимания, масажни помещения

Местоположение

Местоположение: кв.Витоша, граничейки с ул. Георги Райчев, по изцяло изграден нов път, с бърз достъп до бул. Симеоновоско шосе и Околовръстния път. На 15 минути от центъра на града, на 10 мин от Търговски центрове, Ринг Мол, Мол Парадайс, магазин Кауфланд, магазин Фантастико, Сити Клиник, Болница Токуда, Тенис център Малееви. В непосредствена близост е до Френския Лицей, до Британското училище, детска градина и училище ЕСПА. Студентски град е на 5 минути разстояние, където 24/7 са на разположение заведения, ресторанти, аптеки, закрити и открити зони за спорт, като Зимния дворец и парка на Националната Спортна Академия.

Имоти

Цена: 85700 EUR

Град: гр.София

Квартал: Витоша

Отопление: ТЕЦ

Строителство: Тухла

Площ: 94 м²

Цена: 229300 EUR

Град: София

Квартал: Витоша

Отопление: Газ

Строителство: Тухла

Площ: 230 м²

Цена: 139000 EUR

Град: София

Квартал: Витоша

Отопление: Газ

Строителство: Тухла

Площ: 166 м²

Цена: 170100 EUR

Град: гр.София

Квартал: Витоша

Отопление: Газ

Строителство: Тухла

Площ: 140 м²

Цена: 149500 EUR

Град: гр.София

Квартал: Витоша

Отопление: Газ

Строителство: Тухла

Площ: 142 м²